ONZE BBQ BUSINESSPACK PARTNERS

Wil jij na het RIBVAREN lekker eten en twee uur onbeperkt drinken? Dat kan al vanaf € 39,50 per persoon incl. BTW.

Loosdrecht kent een aantal goede en gezellige horeca locaties op verschillende mooie locaties rondom de Loosdrechtse plassen. In samenwerking met deze locaties bieden wij jou een Businesspack aan dat bestaat uit een BBQ gecombineerd met een drankarrangement van maar liefst twee (op elkaar aansluitende) uren. Wanneer je hiervoor kiest, dan weet je van tevoren exact wat de dag in totaliteit gaat kosten en wordt je niet verrast met onverwachte kosten.

Iedere locatie kent een eigen samenstelling van de bbq, drankassortiment, prijs en vooral een eigen sfeer. De locatiekeuze is een 'persoonlijke' keuze en daarom adviseren wij jou om voorafgaand de locatie van jouw voorkeur te bezoeken en de mogelijkheden te bespreken.

Op alle locaties kunnen wij aan- en afmeren, zodat jouw deelnemers eenvoudig aan boord kunnen stappen op één van onze RIB's.

RibX staat geheel los van deze locaties. Wij hebben enkel en alleen de businesspacks in overleg met de locaties mogelijk gemaakt.

 Alle prijzen zijn inclusief BBQ, 2 uur drankafkoop en BTW.

ANDERZ

BBQ BUSINESSPACK ANDERZ € 39,50 incl. BTW ​ Vanaf 14 personen

PORTO

BBQ BUSINESSPACK PORTO € 45,00 incl. BTW ​ Vanaf 20 personen

FLETCHER

BBQ BUSINESSPACK FLETCHER € 52,50 incl. BTW ​ Vanaf 15 personen

DE DIKKE MUIS

BBQ BUSINESSPACK DE DIKKE MUIS € 59,00 incl. BTW ​ Vanaf 14 personen

THE BARFLY

BBQ BUSINESSPACK THE BARFLY € 77,00 incl. BTW ​ Vanaf 15 personen

FINLEY

BBQ BUSINESSPACK FINLEY € 85,00 incl. BTW ​ Vanaf 35 personen

MAIL ONS
BEREIKBAARHEID

Mon - Zon: 8.00 am - 22.00 pm

10 JAAR
EXPERIENCE
ONZE COLLEGA'S EN PARTNERS
BEZOEK ONS

Toen het RIB-varen opkwam, waren wij één van de eerste RIB bedrijven die deze activiteit omarmden en inmiddels mogen wij al op ruim 10 jaar ervaring buigen.

Is er veel veranderd in die 10 jaar... Helemaal niets, RibX is nog steeds een enthousiast team met mooie RIB's, sterke motoren en actieve schippers.

Maar... de motoren zijn door de jaren heen wel gewijzigd. Starten wij in 1999 met onze eerste motor van 150 pk, inmiddels zijn al onze RIB's voorzien van de nieuwste generatie 300 pk motoren!

Onze motoren voldoen daardoor aan de hoogste eisen van uitstoot zoals gesteld binnen de meest recente Europese milieu wet- en regelgeving.

Correspondentieadres

 

Vreelandseweg 52

1216 CH Hilversum

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© 2009 Proudly created by RibXperience B.V.