Vrijdag 6 maart 2020

Tot nader order zijn alle events (lees boekingen) van RibX (Loosdrecht) / RibXperience Nederland voor de aankomende twee weken geannuleerd. Dit in het kader van het coronavirus en het besmettingsrisico dat dit virus met zich meebrengt.

Vrijdag 13 maart 2020

Naar aanleiding van het advies van het RIVM op 12 maart alsook de nationaal gestelde richtlijnen door onze regering, heeft RibX (Loosdrecht) / RibXperience moeten besluiten om alle reeds gedane boekingen voor dit jaar tot nadere termijn te bevriezen.

 

 

Vrijdag 15 mei 2020
 

Vanwege het uitblijven van de benodigde inkomsten in het voorseizoen is de continuïteit van onze bedrijfsvoering zwaar onder druk komen te staan. Daar wij het bedrijf niet willen beëindigen met een schuldenlast (lees gedupeerden), hebben wij per vandaag besloten tot een (vroeg)tijdige en op termijn mogelijke definitieve stopzetting van de (actieve) bedrijfsvoering binnen RibX (Loosdrecht) / RibXperience. Klanten die reeds een vooruitbetaling hebben verricht, ontvangen automatisch een refund.

 

Vrijdag 5 juni 2020

Aangezien wij in ons 10-jarig bestaan altijd onze (financiële) verplichtingen zijn nagekomen zullen wij dit ook in deze laatste fase van ons bestaan nastreven. Onze klanten die een aanbetaling hadden verricht, hebben inmiddels een refund ontvangen. Aankomende week gaan wij alle facturen van onze leveranciers, die aan RibX (Loosdrecht) / RibXperience producten dan wel diensten hebben geleverd, voldoen. Wanneer jij van mening bent dat je (alsnog) een vordering hebt op RibX (Loosdrecht) / RibXperience, dan dien je deze vordering uiterlijk voor 1 januari 2021 per mail kenbaar te maken dan wel te bekrachtigen. Na deze datum zal RibX (Loosdrecht) / RibXperience definitief ophouden met haar actieve bestaan en is RibX (Loosdrecht) / RibXperience niet langer bij machte om nog gehoor te geven aan (vermeende) verplichtingen van welke aard dan ook.

Zaterdag 13 maart 2021

Na een jaar van stringente coronamaatregelen is de definitieve stopzetting van RibX (Loosdrecht) / RibXperience nu daadwerkelijk een feit geworden. Nog heel even hadden we de hoop dat wij dit voorseizoen toch nog doorstart konden maken met RibX (Loosdrecht) / RibXperience. Helaas is dit geen bewaarheid geworden en daardoor zijn wij nu definitief niet langer bij machte om nog verder te investeren in een mogelijke doorstart van onze bedrijfsvoering. Derhalve hebben wij per vandaag de handdoek dan ook echt en onomkeerbaar in de spreekwoordelijke ring gegooid. RibX (Loosdrecht) / RibXperience is niet meer!

Wij willen een ieder die, in welke hoedanigheid dan ook, betrokken is geweest bij de realisatie van RibX (Loosdrecht) / RibXperience enorm bedanken. Samen met jullie hebben wij vanaf het jaar 2000 tot het jaar 2020 enorm veel leuke activiteiten weten te realiseren en daarmee onszelf maar ook vele duizenden deelnemers een mooie ervaring kunnen geven.

Op naar betere tijden en vooral in gezondheid voor iedereen.

Groeten team RibX (Loosdrecht) / RibXperience Nederland

RIBXPERIENCE

Voor iedereen en... het gaat altijd door!

 

Tijdens een RibXperience ervaar je zelf waartoe een RIB in staat is. De scherpe bochten en de hoge snelheden gecombineerd met het gebrul van de motoren, zorgt ervoor dat je met een super ervaring huiswaarts keert of gaat genieten van de heerlijke horeca die Loosdrecht rijk is!

Uiteraard houden onze schippers rekening met alle deelnemers, want RIB-varen moet voor iedereen leuk zijn!

€ 47,50 p.p. (incl.. BTW)

Meer info...

RIB BATTLE

Jij wilt competitie, jij krijgt competitie!

 

Wanneer je een competitie-element wilt toevoegen aan dit spectaculaire event, dan kun je kiezen voor de RIB Battle voor teams.

 

Ieder team krijgt een gps-device en levert een eigen navigator. De resterende teamleden moeten de navigator tijdens het RIB-varen helpen met het zoeken naar de juiste waypoints. Wordt jouw team het winnende team?

€ 57,50 p.p. (incl. BTW)

 

Meer info...

RIBX BUSINESSPACK

RIB-varen, eten en drinken

Loosdrecht biedt verschillende mooie horecalocaties. In samenwerking met deze locaties bieden wij jou een businesspack bestaande uit een bbq en een drankarrangement van maar liefst 2 uren.

 

Wanneer je hiervoor kiest, dan weet je van te voren exact wat de dag in totaliteit gaat kosten en word je niet verrast door onverwachte kosten.

vanaf € 92,50 p.p. (incl. BTW)

Meer info...

EXCLUSIEVE RIB HUUR

Een RIB inhuren voor jouw event!

Organiseer jij een event en heb jij daarvoor de inzet van een RIB voor ogen? Dan is exclusieve RIB-huur voor jou geschikt.

Je organiseert en begeleidt zelf de ontvangst en verdeling van de deelnemers alsook het tijdsbestek. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw gasten de ervaring van de dag gaan krijgen.

 

1e uur € 750,00 p.p. (incl. BTW)

aansluitende uren € 500,00 p.p. (incl. BTW)