RIB-BATTLE (minimaal 14 personen à € 57,50 per persoon)

RIB-varen is 'het' uitje bij ieder weertype

Eigenlijk hebben we in Nederland alles al een keer meegemaakt en zijn vele activiteiten langzamerhand al een keer gedaan tijdens het bedrijfsuitje en/of het vrijgezellenfeest.

 

Maar... het RIB-varen bij RibX in Loosdrecht (nabij Utrecht en Amsterdam) is nog steeds voor velen een ultieme ervaring. Het varen in een RIB staat namelijk garant voor spanning en sensatie voor iedereen.

 

Het grootste voordeel van RIB-varen is, dat het event altijd doorgaat ongeacht het weer. Alleen bij onweer moeten we soms heel even wachten tot dat voorbij is, maar daarna gaan we direct weer het water op. Kortom, met mooi weer is het schitterend en bij slecht weer is het fantastisch!

Een ervaring en adrenaline boost voor 'iedereen

Onze RIB's zijn voorzien van motoren met maar liefst 300 pk. Deze combinatie staat garant voor een sensationele ervaring. Niet alleen door de gigantische topsnelheid, maar vooral door de enorme wendbaarheid van de RIB's. 

 

Wij garanderen een flinke adrenaline boost, waardoor na afloop het groepsgevoel altijd een feit is. Tijdens de borrel en worden de opgedane ervaringen altijd met veel enthousiasme met elkaar besproken.

Te veel spektakel?

 

Wanneer er deelnemers aanwezig zijn die al dit spektakel te heftig vinden, dan kunnen wij speciaal voor deze personen een iets minder energieke RIB-Battle varen. Bij RibX Loosdrecht krijgt namelijk iedereen de mogelijkheid om het RIB-varen op zijn of haar eigen manier te ervaren.

RIB-Battle (RIB varen met competitie)

Wanneer je een competitie-element wilt toevoegen aan dit spectaculaire event, dan kun je kiezen voor de RIB Battle. Er worden dan teams gemaakt van maximaal 7 personen.

 

Ieder team levert een eigen navigator. De resterende teamleden moeten de navigator tijdens het varen actief ondersteunen door de juiste gps-points te vinden. Wanneer een gps-point gevonden is, dan gaat het gas erop! Eenmaal aangekomen op de plek van de bestemming wordt er een stormrondje gedraaid en dient het volgende gps-point gevonden te worden.

 

Gaat jouw team de meeste gps-points binnen slepen?

Programmatijd

Een RIB Experience (inclusief ontvangst en instructie) kent een tijdsduur van een half uur tot maximaal een uur per sessie. Dit is afhankelijk van de tijdsruimte binnen jouw programma.

​​

Kosten

 

De prijs voor een RIB-Battle is € 57,50 per persoon (minimaal 5 personen).