RIBXPERIENCE (minimaal 5 personen à € 47,50 per persoon)

RIB-varen is 'het' uitje bij ieder weertype

Eigenlijk hebben we in Nederland alles al een keer meegemaakt en zijn vele activiteiten langzamerhand al een keer gedaan tijdens het bedrijfsuitje en/of het vrijgezellenfeest.

 

Maar... het RIB-varen bij RibX in Loosdrecht (nabij Utrecht en Amsterdam) is nog steeds voor velen een ultieme ervaring. Het varen in een RIB staat namelijk garant voor spanning en sensatie voor iedereen.

 

Het grootste voordeel van RIB-varen is, dat het event altijd doorgaat ongeacht het weer. Alleen bij onweer moeten we soms heel even wachten tot dat voorbij is, maar daarna gaan we direct weer het water op. Kortom, met mooi weer is het schitterend en bij slecht weer is het fantastisch!

Een ervaring en adrenaline boost voor 'iedereen

Onze RIB's zijn voorzien van motoren met maar liefst 300 pk. Deze combinatie staat garant voor een sensationele ervaring. Niet alleen door de gigantische topsnelheid, maar vooral door de enorme wendbaarheid van de RIB's. 

 

Wij garanderen een flinke adrenaline boost, waardoor na afloop het groepsgevoel altijd een feit is. Tijdens de borrel en worden de opgedane ervaringen altijd met veel enthousiasme met elkaar besproken.

Te veel spektakel?

 

Wanneer er deelnemers aanwezig zijn die al dit spektakel te heftig vinden, dan kunnen wij speciaal voor deze personen een iets minder energieke RibXperience varen. Bij RibX Loosdrecht krijgt namelijk iedereen de mogelijkheid om het RIB varen op zijn of haar eigen manier te ervaren.

RIB Experience (RIB varen zonder competitie)

Tijdens een RIB Experience ervaren alle deelnemers waartoe een RIB in staat is. Scherpe bochten en flinke snelheden gecombineerd met het gebrul van de motoren, zorgen ervoor dat de deelnemers de ervaring van hun leven krijgen.

 

Let wel: Tijdens het varen houden onze schippers altijd rekening met de deelnemers en andere watersporters, RIB varen moet voor iedereen leuk zijn!

Programmatijd

Een RIB Experience (inclusief ontvangst en instructie) kent een tijdsduur van een half uur tot maximaal een uur. Dit is afhankelijk van de tijdsruimte binnen jouw programma.

Kosten

De prijs voor een RibXperience is € 47,50 per persoon (minimaal 5 personen).